Voor het eerst in Nederland! Meester Wang Li, één van de laatste directe leerlingen van Grootmeester Guo Lin in Europa, komt naar Nederland voor een 2-dagen-workshop!

Guo Lin Qigong is een bijzondere vorm van medische qigong. Guo Lin Qigong bestaat uit verschillende series loopoefeningen. Deze worden gecombineerd met een speciale ademhalingstechniek, de zgn. “wind-ademhaling”. Door doelgerichte hand, arm- en hoofdbewegingen, tijdens het lopen, worden de meridianen en de doorbloeding van het gehele lichaam gestimuleerd. Door de stimulering van specifieke acupunten wordt de ontgifting in gang gezet. De speciale ademhalingsoefeningen verhogen de zuurstofopname van het gehele lichaam enorm.

In deze introductieworkshop kunt u kennis maken met de ‘basics’ van het Guo Lin Qigong. U leert voorbereidende oefeningen (Yu Bei Gong) ,correcte basisloopstijlen (Zi Ran Xing Gong), ademhalingsmethodes, en de, belangrijke, afsluitende oefeningen (Shou Gong). Ook zult u informatie krijgen over hoe u de oefeningen aan kunt passen aan uw individuele situatie, resp. de individuele situatie van uw cliënt.

Wang Li is in onze buurlanden al sinds jaren een begrip. Ze geeft regelmatig workshops en bijscholingen op het gebied van TCM, haar specialiteit is de authentieke Guo Lin Qigong.

Voor wie? De workshop is een goede gelegenheid voor qigong-leraren, fysiotherapeuten,

therapeuten uit de GGZ, natuurgeneeskundigen en alle geinteresseerden om

kennis te maken met deze bijzondere Qigong.

Waar? Sport- en Cultureel Centrum “De Rijnkom”, Hoogenkampseweg 45, 6871 JK Renkum / Gelderland

Wanneer: 24 en 25 November 10 - 16 uur

Voor meer informatie, kijk op www.guolin-qigong.nl