Originele Geur Qigong (Xiang Gong) workshop

Stéphane Seckin

Internationale Qigong leraar uit Berlijn

Voor de eerste keer in Nederland

Arnhem

Zaterdag 31 maart, 10.00 – 18.00 uur

Zondag 1 april, 13.00 – 16.30 uur

Workshop originele Geur Qigong (Xiang Gong)

Geur Qigong is eenvoudig te leren en is voor alle leeftijden geschikt.

De Workshop wordt in het Duits gegeven met Nederlandse vertaling.

De geestelijke en fysieke uitwerkingen van Geur Qigong

‘Geur’ wordt beschouwd als energie die vrijelijk stroomt, rein en zuiver is. Het beoefenen van de Geur Qigong betekent de weg naar binnen te gaan, met aandacht te oefenen, zonder te denken. Geur Qigong leert je leeg te worden en de eenheid met jezelf en het universum te ervaren. Het opent je om te ervaren dat je deel uitmaakt van de natuur en van het grote geheel, aan alle grenzen voorbij. De ontstane ontspanning brengt op natuurlijke wijze een evenwicht tot stand tussen lichaam, geest en ziel. De geest komt tot rust. Regelmatige beoefening van de Geur Qigong heeft bovendien een positieve uitwerking op een hoge bloeddruk, vermoeidheid en uitputting, gespannen zijn, hoofdpijn, huidziekten, hooikoorts, spijsverteringsstoringen, verstoringen in het nieren- en blaassysteem, de bloedsomloop, de adem- en luchtwegen, ontgift het lichaam, geeft meer energie, versterkt het immuunsysteem en activeert de hersenen en het geheugen.

Inschrijven

Stuur een e-mail naar medischeqigong@xs4all.nl met je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Het aantal plaatsen is beperkt. Inschrijving op volgorde binnenkomst aanbetaling.

Kennismakingsprijs € 130. Bij minimum inkomen € 95. Verplichte aanbetaling € 50.

Thee, oefen- en informatiemateriaal inbegrepen.

Meenemen

Makkelijk zittende kleding en sokken, lunchpakket (1 uur lunchpauze op zaterdag)

Informatie

T (026) 321 64 69, tussen 20.00 en 21.00 uur, Laurence & Volker van der Walle

Plaats

Het Spiegelhuis

Mooieweg 94

Arnhem-Zuid

Vanaf centraal station Arnhem, bus lijn 7 Rijkerswoerd, halte Mooieweg, 3 minuten lopen

http://spiegelhuis.nu/(voor meer informatie zie Geur Qigong in de Spiegelhuis Nieuwsbrief)

Stéphane Seckin

Stéphane Seckin doceert sinds 20 jaar Qigong en Kung Fu. Hij komt uit Frankrijk en leeft in Berlijn. Stéphane heeft gedurende een eenjarig verblijf in China in 1996 een intensieve opleiding tot docent Qigong gevolgd. Sindsdien vergroot hij zijn kennis en kunde continu door bijscholingen bij verscheidene Chinese Qigong meesters, met name de medische aspecten van de Qigong. In 1994 werd Stéphane in Thailand opgeleid tot Thai-masseur. Tegenwoordig geeft hij doorlopende cursussen en opleidingen in verscheidene Qigong vormen, zoals medische Qigong en Qigong-Yoga, Kung Fu en Thai-massage. Verder is Stéphane gastdocent in Italië, Frankrijk en Zwitserland.

http://www.kamesh.de (in bewerking).

Meer informatie over de originele Geur Qigong: http://www.qigongchinesehealth.com/fragrant_qigong